Важни новини

В сайта вече може да гледате и друга продукция на кабелна телевизия САТ-ТМ, детското предаване МИКС и за малко по-големите Тинейджърска Зона - TeenZone.
 
powered_by.png, 1 kB

Начало Новини Последно Нова услуга: Цифрова телевизия у дома
Нова услуга: Цифрова телевизия у дома
сряда, 01 април 2009

Стартира предлагането на цифрова телевизия за крайни абонати. Всеки абонат на услугата "кабелна телевизия" може да се възползва. За целта се предлага цифров приемник, който се включва допълнително към телевизора, по този начин ще можете да приемате допълнително програми  радиопрограми.
Таксата за услугата е 3 лв на месец, тя се плаща допълнително към основната такса за кабелна телевизия (тоест 14 + 3 = 17лв.).
Цифровия приемник може да се закупи :
1. При плащане на 75лв. еднократно
2. При договор 1 година, първоначално 30лв и след това 12 месеца по 4 лв.
4. При договор 2 години, на 24 вноски по 3лв.

Гледайки цифрова телевизия Вие ще получите телевизия с перфектно качество и звук.

За допълнителна информация на тел: 24-66 или в офиса на САТ-ТМ.

 

Полезна информация за възможностите на цифровата телевизия:

В конкуренция с аналоговата телевизия основният недостатък на цифровата в момента е инвестицията в оборудване. Необходимо е да си вземете така наречения “set – top box” или иначе казано цифров тунер. Това се дължи на факта, че съвременните телевизори са аналогови – те не могат да разберат и покажат цифровия сигнал.Предимствата ще впечатлят всеки тв маняк и ценител на кристалните звук и картина:
 По-големият ресурс – за това спомага използването на технология за компресия MPEG-2, с която на една честота могат да бъдат излъчвани повече от един канал.
 Стабилност на сигнала – за разлика от аналоговата телевизия, където при атмосферни смущения образът става “на снежинки”, в цифровата образ или има – качествен, или изобщо няма.
 Интерактивност – съвременните технологии позволяват подаване на информация не само към, но и от приемника към излъчвателя или кабелната базова станция. С помощта на дистанционното потребителят може да изпълнява различни операции като закупуване на предаване, плащане на сметки, гласуване, изпращане и получаване на текстови съобщения и др. Освен допълнителните услуги, които зрителят получава, интерактивността отваря нови хоризонти пред рекламодателите, които могат да “общуват” с целевата си аудитория в реално време.
 Pay Per View – видео по заявка или заплащане не за определена ТВ програма, а за определено събитие – филм, футболна среща и т.н. Едно от основните приложения на интерактивността е услугата за закупуване на тв съдържание.

Last Updated ( четвъртък, 13 октомври 2011 )
 
< Prev   Next >
© 2022 Zlatograd.net Web site