Важни новини

В сайта вече може да гледате и друга продукция на кабелна телевизия САТ-ТМ, детското предаване МИКС и за малко по-големите Тинейджърска Зона - TeenZone.
 
powered_by.png, 1 kB

Начало Новини Последно Добре дошли в сайта на САТ-ТМ
Добре дошли в сайта на САТ-ТМ
сряда, 05 декември 2007
Регионална кабелна телевизия "САТ-ТМ"  е фирма с дългогодишен опит в областта на информационните технологии. Като телевизия редовно реализира няколко собствени ТВ продукции . Излъчва се в няколко населени места гр.Златоград , с.Старцево , с.Долен и с. Бенковски . От няколко години предоставя и високоскоростен интернет,  100% покритие в рамките на Златоград.

Сателит-ТМ е създадена през 1992 г. като основната й дейност е изграждане и поддръжка на кабелна телевизионна мрежа на територията на град Злaтоград. В последствие фирмата акцентира своята дейност и върху осигуряване на качествена и скоростна връзка към Интернет и предлагането му на територията на града и близките населени места.

Нашата компания вижда като своята цел разширяване на потреблението на Интернет и предоставяне на услуги на възможно най-голям кръг лица и организации, желаещи да получат своето представяне в Интернет в съответствие с техните желания и възможности.

Нашата поддръжка ще Ви помогне да решите всички проблеми в момента на тяхното появяване. В качестото на допълнителна услуга може да поемем цялата отговорност за Вашия сървър, от поставянето на страницата до ежедневно обновяване на информацията.

Ние сме винаги загрижени за удобството на нашите клиенти и за съхраняването на тяхната информация.

Last Updated ( вторник, 22 март 2011 )
 
< Prev
© 2022 Zlatograd.net Web site