Важни новини

Фирма "Сателит-ТМ" уведомява своите интернет потребители от община Златоград и Неделино, че предстои внедряване на нова система за управление на трафика и плащанията. В тази връзка препоръчваме на своите клиенти да заплатят таксите за текущия месец. Ако не сте заплатили таксата, след внедряване на системата, ще получите съобщение за неплатена такса, ще разполагате с 3 дни преди да бъдете изключени. С новата система достъпът до интеренет ще се осъществява само след предварително заплатен период за ползване на интернет. За повече информация в офисите на САТ-ТМ.
 
powered_by.png, 1 kB

Начало
Често задавани въпроси
сряда, 12 май 2004

1. Къде се намира САТ-ТМ. Контакти. 

2.  Как да стана абонат на услуга на САТ-ТМ .

3. Други предлагани услуги.

 

1. Къде се намира САТ-ТМ. Контакти. 

Офиса на фирмата е на адрес ул.Беловидово 195 , телефони 03071 / 2466 /  5045.

2.  Как да стана абонат на услуга на САТ-ТМ (кабелна телевизия или интернет).

Трябва просто да минете през нашия офис или да се обадите на телефоните ни, за да се планува процедурата.

3. Други предлагани услуги.

 

Internet

LAN Достъп

Услугата е предназначена за клиенти желаещи по-висока скорост до Интернет като предприятия и организации разполагащи с голям брой компютри, нуждаещи се от достъп до Интернет, както и за Интернет зали и клубове. Услугата е достъпна и за домашни потребители търсещи по-качествена и надеждна връзка.

Wireless-LAN Достъп

Услугата е аналогична на LAN достъпа с разликата, че клиента има свободата на безжичния достъп. Ако претежавате преносим компютър или живеете в район на града в който все още не предлагаме LAN достъп това е идеалното решение за Вашата бърза и сигурна връзка с Интернет.

 

Hosting и поддомейни

За всички желаещи представнето си в Интернет пространството предлагаме хостване на страницата им на нашите сървъри, както и отпускането на поддомейн от вида: www.yourname.zlatograd.net. Нашите клиенти получават безплатно WEB пространство на сървъра ни (до 1Mb).

 

 

Клуб "SAT-LAN"

 

Интернет достъп

В клуб "SAT-LAN" може да използвате високоскоростен интернет на висококачествени и високопроизводителни компютърни системи. Може да получите конксултации и помощ от персонала в клуба. Обстановката е приятна за работа. Оборудването е последна дума на техниката.

 

Игри

Любителите на компютърните игри, намират своето място в клуба. Компютрите са снабдени с най-популярните игри. Локалната мрежа позволява игрите в мрежа с целия град. При възникнали проблеми и нужда от помощ операторите винаги са на разположение.

 

Сканиране

За сканиране на изображения и текст клуба разполага с високопроизводителен скенер, които е на разположение на клиентите. Работата със скенера се извършва от оператора в клуба. Сканираните изображения могат да се изпращат по електронен път, да се запишат на магнитен или оптичен носител.

 

Принтиране

Клуба разполага с високоскоростен лазерен принтер, на който може да разпечатвате необходимата ви информация, извлечена от интернет или от магнитен или оптичен носител.

 

 

 Кабелна ТВ 

 

Заснемане и изработка на филми и рекламни материали и излъчването им ефирно.  

Last Updated ( петък, 07 декември 2007 )
 

ВИДЕО

център
 За да гледате използвайте VLC плеер

Анкети

От колко време ползвате интернет
 
Колко ТВ приемника използвате вкъщи ?
 

Кой е тук?

© 2020 Zlatograd.net Web site